sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cosmin Buruc: „Cinismul liberal nu mai are limite!” 

  de - | 8 octombrie 2021, 11:30 AM | Comunicate contra cost

  0

  Cu atât mai tragic, cu cât e vorba despre echipa de la Arad, crescută și educată de Falcă. În loc să lase garda jos și să accepte amedamentul consilierilor locali PSD de a introduce gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru toate categoriile de pensionari, administrația PNL se plânge în presă cât de mult „costă” gratuităţile de care beneficiază elevii şi pensionarii pe autobuz și tramvai. 

  Am mai văzut tipul acesta bolnav de raționament la primarul Bibarț când încerca să explice arădenilor ce „gaură” imensă reprezintă Filarmonica din Arad. Atunci și acum, administrația liberală s-a umplut de ridicol, unul la fel de mare ca „banii europeni” a lui Falcă și proiectele de sertar a lui Bîlcea.

  Dragă PNL, ceea ce voi deplângeți amarnic e o normalitate în orice oraș civilizat, o cutumă naturală de a oferi un minim de respect vârstei a treia și a sprijini pe cei aflați în formare. Nu e vreo concesie inventată de Falcă și preluată de Bibarț. 

  Când mai aveți asemenea tendințe, amintiți-vă de unde provin acei bani de subvenție ! Din taxele și impozitele arădenilor ! Și de data asta chiar nu e risipă, e contribuția mea, a ta, a tuturor, pentru cei care au construit cu sudoare acest oraș, cândva înfloritor. Așa că, înainte de a „scoate ochii”, fiți mai atenți și receptivi la proiectele celor pentru care cuvântul RESPECT pentru arădeni are o semnificație reală !”, spune consilierul local PSD Cosmin Buruc.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.