„Convinsă” să se prostitueze după nenumărate bătăi şi ameninţări, o româncă a fost sclavă timp de 11 ani în Spania

  de - | 3 august 2020, 7:30 PM | Internaţional

  0

  O tânără româncă plecată în Spania, unde i s-a promis un loc de muncă decent, s-a trezit prizoniera unor proxeneţi, care au obligat-o ani de zile să se prostitueze.

  Povestea tinerei românce i-a impresionat pe jurnaliştii spanioli, care au relatat cazul ei. Fata a ajuns în Calatayud, Spania, încă din 2009, iar la sosire a avut parte de o surpriză neplăcută. În locul unui job decent, aşa cum i s-a promis, tânăra s-a trezit prizoniera unei grupări infracţionale.

  Călăii ei i-au adus la cunoştinţă că ar fi cheltuit nu mai puţin de 3.000 de euro pentru a o aduce la muncă şi au obligat-o să se prostitueze.

  20minutos.es scrie că tânăra a fost „convinsă” să se prostitueze după nenumărate bătăi şi ameninţări. Aşa cum procedează de regulă în astfel de cazuri, proxeneţii au ameninţat-o că o vor ucide dacă se va adresa Poliţiei sau dacă va vorbi despre situaţie ei cu clienţii. Tânăra a îndurat 11 ani de umilinţă şi bătăi crunte, dar coşmarul ei s-a adâncit în momentul în care a rămas însărcinată cu unul dintre clienţi. Din acel moment, proxeneţii care o deţineau ca sclavă sexuală au decis să se folosească de bebeluş. Pentru asta, au mers la mai mulţi foşti clienţi ai fetei, pe care i-au şantajat spunându-le că micuţul este copilul lor, iar în schimbul tăcerii au cerut sume cuprinse între 10.000 şi 25.000 de euro.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.