duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean al Elevilor Arad atacă decizia Primăriei de a nu acorda burse în acest an

  de Special Arad | 19 decembrie 2020, 11:21 AM | Administraţie | Educaţie | Știri Arad | Topic special

  1

  Comunicat. Consiliul Județean al Elevilor Arad atrage atenția asupra unui proiect de hotărâre recent supus la vot în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Arad. Prin urmare, elevii din învățământul preuniversitar NU vor mai beneficia de burse de performanță sau burse de merit în acest an.
  „Considerăm că o astfel de măsură este de rău augur pentru elevii arădeni. În contextul actual, bursa poate reprezenta un real ajutor pentru aceștia. Bursele de performanță sau de merit sunt un drept al elevilor, drept pe care al trebui să-l respectăm. Condamnăm cu fermitate orice decizie care dezavantajează elevii și cerem autorităților locale să găsească o soluție. În acest sens, am înaintat o adresă către Primăria Municipiului Arad în care ne-am arătat deschiderea de a colabora cu autoritățile spre a găsi o soluție care să nu-i dezavantajeze pe elevi. Vom lupta ca autoritățile să nu adopte decizii care vin în dezavantajul elevilor.” declară Radu Preda, președintele Consiliului Județean al Elevilor Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.