miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Consilierul Dorian Curcanu, USR Arad: „Beneficiile supravegherii video live la Adăpostul de câini”

  de - | 16 noiembrie 2022, 8:40 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a depus un proiect de HCLM, prin care se cere transparentizarea activității din cadrul Adăpostului de câini de pe Calea Bodrogului, prin plasarea mai multor camere video cu acces prin Internet.

  Arădenii sunt cetățeni implicați, interesați de condițiile în care trăiesc câinii plasați în grija celor de la adăpost, câștigând dreptul de a putea urmări la un click distanță tot ceea ce se petrece în cuști.

  Cu acest proiect, Aradul ar putea fi primul oraș din România cu un sistem de acest fel, prin care cetățenii pot accesa imaginile de pe camerele video din adăpost.

  Astfel, orașul nostru poate deveni un model prin acest proiect pilot care introduce sistemul de monitorizare în timp real, cu scopul de a rezolva în mod real problemele legate de bunăstarea patrupedelor.

  „Față de ultimii ani, situația în adăpostul de câini s-a îmbunătățit, însă există posibilitatea de a evolua și a perfecționa atât partea de monitorizare, cât și cea de îngrijire. Transparența nu trebuie să sperie pe nimeni, iar administrația arădeană trebuie pur și simplu să iasă din cutumele anilor ’90 și să evolueze, inclusiv la acest capitol”, a declarat Dorian Curcanu, consilier local USR-PLUS.

  Cu ajutorul acestui sistem se va monitoriza prin Internet starea în care sunt ținuți câinii, frecvența cu care sunt hrăniți, atenția și grija pe care o primesc, dar și curățenia și multe alte aspecte care țin de un trai decent al patrupedelor de la adăpost.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.