miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți bani pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Arad

  de Raluca Medeleanu | 15 mai 2023, 1:54 PM | Administraţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În urma unei solicitări emisă de Gospodărirea Comunală, Primăria Arad a întocmit un proiect de hotărâre prin care dorește să modifice tarifele aferente gestionării câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Arad. Pentru a putea intra în vigoare însă, documentul trebuie aprobat de consilieri în următoarea ședință de Consiliu Local, care este programată joi, 18 mai.

  Ultima modificare a tarifelor acestui serviciu a fost efectuată în anul 2018. Dacă până acum, de exemplu, capturarea și transportul câinilor fără stăpân costa 131,10 lei din bugetul local, suma propusă în noul document este de 179,05 lei, implantarea unui microcip care costa 19,97 lei, acum ar urma să coste 27,27 lei, cazarea zilnică a câinilor fără stăpân la Adăpostul de Câini care era 2,53 lei, acum ar urma să fie 3,46 lei, asigurarea hranei zilnice care era 2,64 lei, acum ar urma să fie 3,61 lei, dacă întreținerea sanitar-veterinară a câinilor din adăpost era până acum 1,27 lei, acum ar urma să fie 1,73 lei, eutanasierea câinilor fără stăpân costa 90,78 lei, iar acum ar urma să coste 123,98 lei ș.a.m.d. Prețurile sunt per câine.

  Întregul proiect de hotărâre îl puteți consulta în atașamentul de mai jos (noile tarife sunt la pagina 9):

   

   Citește și: Tot ce trebuie să știi despre cum funcționează Adăpostul de câinii de la Arad • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.