Consilierii locali aprobă bursele școlare pentru semestrul al doilea

  de Raluca Medeleanu | 11 April 2022, 10:19 AM | Administraţie | Educaţie | Topic special

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  După ce, de-a lungul lunii februarie, unitățile de învățământ din municipiu au trimis Primăriei Arad adrese prin care comunicau numărul necesar de burse de ajutor social, de studiu, de merit, respectiv de performanță, cererile au fost centralizate, iar consilierii locali vor aproba în ședința de marți, 12 aprilie, sumele necesare pentru acordarea burselor respective pentru semestrul al doilea al anului școlar 2021- 2022.

  Astfel, în total, pentru cele 30 de unități de învățământ preuniversitar arădene se vor acorda 7202 burse. Defalcat, vorbim de 3881 burse de merit (o bursă de acest fel ridicându-se la 200 lei/lună), 3050 burse sociale (o bursă fiind 200 lei/lună), 259 burse de studiu (o bursă fiind 150 lei/lună) și 12 burse de performanță (o bursă de acest fel fiind cea mai mare ca sumă, anume 500 lei/lună).

  Repartizarea burselor pe unități de învățământ se va realiza conform tabelului de mai jos:

  burse scolare semestrul 2

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.