sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Conducerea clubului UTA negociază rezilierea contractelor lui Hora și Antal

  de Lucian Dănilă | 3 ianuarie 2022, 8:39 PM | Sport

  0

  Doi dintre cei mai cunoscuți jucători din lotul echipei UTA nu mai intră în vederile antrenorului Gyuszi Balint în vederea sezonului de primăvară, chiar dacă ambii mai au contract până în vară. Astfel, conducerea clubului negociază în aceste zile rezilierea contractelor lui Ioan Hora și a lui Liviu Antal, jucători care împreună au marcat șase goluri în primele 21 de etape, dar evoluțiile lor au lăsat de dorit.

  „În urma unei discuții pe care am avut-o cu domnul Alexandru Meszar, am ajuns la concluzia că avem nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv și de o reechilibrare a bugetului în compartimentul respectiv și așa s-a ajuns la aceste decizii. Personal și în mod public țin să le mulțumesc tuturor jucătorilor, atât cei care au semnat deja rezilierea cât și celorlalți, pentru ceea au făcut pentru echipă, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Le-am spus și lor, o spun și public, au parte de respectul meu, de respectul clubului, dar în viață și în fotbal vin astfel de momente când trebuie să iei decizii și drumurile să se despartă.

  antal

  Sunt discuții pentru reziliere, tot ce pot spune este că nu sunt convocați pentru cantonamentul din Antalya. Sunt convins că această situație se va rezolva cât se poate de repede, atât pentru binele lor cât și pentru binele clubului”, a afirmat antrenorul UTA-ei”, spune antrenorul Gyuszi Balint.

  Bogdan Apostu, impresarul celor doi fotbaliști, spune că „momentan ei sunt sub contract cu clubul și nu pot să vă dau informații despre situația lor”.

  UTA va susține, mâine, teste medicale, dar și fizice, iar miercuri dimineața se va îmbarca de la Timișoara pentru Antalya, via București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.