Concert pentru o cauză nobilă, la Vila Carol: sprijin pentru Dominik Warga (Galerie Foto)

  de Raluca Medeleanu | 21 mai 2015, 11:26 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad: Ieri seară, în sala de evenimente a Vilei Carol, s-a organizat un spectacol caritabil pentru colectare de fonduri, dedicat lui Dominik Warga, copilașul diagnosticat cu Rabdomiosarcom embrionar stadiul III (tumoarea reziduală macroscopic, după excizia chirurgicală incompletă-excizie intralezională).

  Evenimentul a fost organizat de către Asociația Umanitară Ricardo Caria, în colaborare cu sala de Evenimente Vila Carol, iar toate costurile au fost direcționate către tratamentul necesar lui Dominik.

  În urma spectacolului și a donațiilor făcute de oameni zilele trecute, s-a reușit strângerea sumei de 10.425 RON (cu tot cu euro și dolari) și încă 3400 RON depuși în contul lu Herbert Warga, în total 13825 RON.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.