duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Asociația Dalia vă invită la „Concertul de Crăciun”, un eveniment caritabil la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

  de Raluca Medeleanu | 15 decembrie 2017, 9:00 AM | Știri Arad

  0

  Asociația Dalia organizează sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 19:00, un concert special de Crăciun, în cadrul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Concertul va fi susținut de Claudia Iuga, George Dancu & Q Band, Cvintetul de alamă a Filarmonicii de Stat Arad, grupul coral Eutherpe și grupul vocal Trifon Lugojan Arad.

  Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru copiii cu probleme medicale care provin din familii cu venituri limitate din județul Arad.

  „Până acum, Asociația Dalia a ajutat peste 40 de copii cu sume ce depășesc 50.000 euro. Ne-am implicat și în comunitatea arădeană și am renovat parțial spitalul de pediatrie 2 din Arad, am donat mai multe aparaturi medicale pentru spitalele de copii din Arad și am organizăt mai multe campanii umanitare de strângere de fonduri pentru mai multe familii sărace. Acum avem în curs de finalizare un proiect care constă în dotarea cu electrocasnice pentru 4 case de copii din județul nostru, care se ridică la o sumă de este 8000 euro”, a spus Mădălina Cimpoieș, reprezentanta Asociației Dalia.

  Intrare la Concertul de Crăciun este gratuită, încă pentru cine va dori să doneze, vor fi amplasate cotii de donații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.