duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Concediați și amendați drastic pentru că au fost în galeria echipei UTA!

  de Lucian Dănilă | 10 septembrie 2015, 11:49 AM | Sport

  2

  Frații Raul și Cristian Caba, gemenii care au evoluat în ultima perioadă la gruparea din Liga a 4-a Victoria Zăbrani, au fost excluși din lotul formației antrenate de Leo Pința după ce au inventat o poveste tragică pentru a putea asista la partida dintre Universitatea Cluj și UTA.

  Povestea celor doi frați este redată chiar de președintele clubului Victoria Zăbrani, pe site-ul oficial al grupării: victoria-zabrani.ro.

  Ce scrie Tiberiu Nicula, președintele Victoriei Zăbrani?

  „Rar ne-a fost dat să vedem aşa minciună macabră din partea unor tineri în care aveai încredere şi pe care te bazai crezând că o să faci treabă în acest campionat şi aceştia sunt fraţii Caba… la care nimeni nu se aştepta la un asemenea gest. Înaintea deplasării de la Sântana fraţii Caba s-a prezentat la preşedintele clubului spunându-i că au o problemă: avem un deces în familie şi sâmbătă nu putem să venim la joc la Sîntana pentru că trebuie să mergem la înmormântarea unui verişor de-al nostru din Buteni… Pentru un moment preşedintele a avut o ezitare fiind un moment mai delicat pentru cei doi tineri apoi a încercat să afle la ce oră este înmormântarea ca să trimită acolo o maşină să-i poată aduce la meci…

  Refuzul categoric a venit din partea celor doi argumentând că înmormântarea este la ora 15:00, apoi vor fi şi obosiţi şi trebuie să rămână împreună cu familia acolo… Înţelegând momentul prin care chipurile trec cei doi exprimându-şi regretul prin care cei doi sportivi trec a acceptat situaţia… Însă mare le-a fost surpriza când încercând să trimită o coroană din partea clubului să afle că de fapt la Buteni nu este nici o înmormântare în acea zi de sâmbătă (!!!) conducerea fiind pusă într-o situaţie jenantă din cauza unei minciuni a doi nesimţiţi pe care îi credeai şi sportivi…

  Apoi a început să apară şi adevăratul motiv al neprezenţei celor doi la Sîntana: Deplasarea cu galeria UTA –ei la Cluj !!! – Ei ne-a fost dat să o vedem şi pe asta. În loc să fie pe teren la Sîntana au preferat galeria UTA-ei !!! Bravo fraţi Caba din galeria UTA-ei vă luaţi bani nu de la clubul unde aveţi contracte să vă fie ruşine sau poate v-aţi găsit locul în sfârşit, pentru că la clubul din Zăbrani nu mai aveţi ce căuta!!!”, scrie Tiberiu Nicula pe site-ul clubului.

  caba 1

  Consiliul de administraţie al Clubului sportiv Victoria Zăbrani s-a întrunit în şedinţă de urgenţă duminică pentru a lua o decizie privind abaterile  grave de indisciplină a sportivilor Caba Raul şi  Caba Cristian.

  Consiliul de Administraţie al Clubului Sportiv Victoria Zăbrani:

  H O T Ă R E Ş T E

  Art.1. Se penalizează cu 1000 lei sportivul Caba Raul.

  Art.2. Se penalizează cu 1000 lei sportivul Caba Cristian.

  Art.3. Se exclude din activitatea competiţională sportivul Caba Raul.

  Art.4. Se exclude din activitatea competiţională sportivul Caba Cristian.

  Art.5.   Prezenta hotărâre se comunică:-Sportivului Caba Raul-Sportivului Caba Cristian-Asociaţiei Judeţene de fotbal Arad / Comisia de Disciplină-Consiliul Local al comunei Zăbrani.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Imi vine sa rad !!! Se simt importanti si cei de la Victoria Zabrani isi fac imagine pe spatele mandriei Aradu-lui UTA ARAD . PRIMA DATA , PLATITI-VA SI VOI DATORIILE CATRE FOSTI JUCATORII DIN SEZONUL TRECUT PE CARE IA-TI TEPUIT PE MUNCA LOR SI DUPA ACEEA SA MAI VORBITI , HOTUL STRIGA HOTUL , SAU CUM ?
   Perect justificat gestul de ai amenda , insa pana la excludere , mai este si altceva la mijloc. pe langa faptul ca au gresit , la mijloc sunt alte probleme mai apasatoare si dureroase , dar mai ales se simte ura lui Leo Pinta si anti talentelor de junioro ajunsi acolo asta vara de la Soimi Pancota , via , acum 3 ani de la fosta uta a lui coate goale invidia pe galeria UTE-I si pe mandria ARADULUI UTA ARAD este mare , de oare ce nu a pus si pinta mana pe ciolan dupa coate goale . Dar si-au aratat frustrarea prin declaratile ca sa isi primeasca fratii Caba bani de la galeria UTE-I !!! GESTUL CELOR DOI NU A FOST UNUL OK , INSA MI SE PARE CAM RADICALA DECIZIA DE AI SUSPENDA , SAU DOMN PRIMAR INCEPE DIN NOU TEPELE ca si cu fosti jucatorii din sezonul trecut , doar ca acum fraiereste mai usor niste copi , imi pun sincer aceasta intrebare . Mult fum pentru nimic. Mult succes fratilor Caba pe mai departe . Haide UTA , Hai Aradul .

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.