Update Citește ce declară candidații la Primăria Arad imediat după ieșirea de la vot

  de Special Arad | 27 septembrie 2020, 10:23 AM | Politikos | Topic special

  2

  Alegătorii din municipiul Arad își vor vota astăzi primarul care va administra orașul în următorii patru ani. Așa cum se cunoaște, am avut de ales între 12 candidați. Bineînțeles că și ei, candidații, vor vota la secțiile unde sunt arondați, iar după ieșirea acestora de la vot o să preluăm, pe Special Arad, declarațiile acestora. Această știre va fi modificată în momentul în care o să aflăm și declarațiile celorlalți candidați, imediat după participarea acestora la scrutin 

  Adrian Wiener, candidat USR PLUS: „Am votat cu convingere și speranță că Aradul merită mai mult și că Aradul trebuie să se dezvolte. Sunt alături de colegii mei, cu care de patru ani suntem pe baricade. Am ieșit cu toții la vot pentru că în urmă cu 30 de ani s-a murit pentru ca noi să beneficiem de asta. Fiecare dintre dumneavoastră să voteze cu conștiința că este un drept pe care nu mai putem să îl ignorăm. Politica este foarte importantă pentru că decide viitorul fiecăruia dintre noi. Vă așteptăm pe toți la vot.”

  Mihai Fifor, candidat PSLC: Am votat astăzi cu inima deschisă, am votat pentru orașul acesta, am votat pentru ca fiecare arădean să se simtă acasă, am votat pentru un nou destin al acestui oraș minunat, am votat pentru că eu cred cu adevărat că Aradul merită mai mult. Eu cred că împreună putem să dăm o altă șansă Aradului, începând de astăzi.Vă invit și pe voi la vot pentru că e important să mergem și să ne exprimăm opinia și dorința”

  Samuel Caba, candidat Partidul Republican: „Azi am votat cu încredere și credință pentru o altfel de administrație deschisă arădenilor. Am votat împreuna cu familia pentru valorile creștine și morale in administrație.  Sunt un familist convins, pro viața și familie și un om care crede ca putem sa vedem Aradul măreț din nou. Cred in Arad și in arădeni ca vor alege înțelept și vom putea sa redam Aradul arădenilor. Cred ca la aceste alegeri la Arad se va da un semnal puternic pentru adevărata democrație in Romania și vom vedea cum arădenii vor alege viitorul primar și consilieri in Arad și nu mașinăria de vot a unui partid! Nu va lăsați manipulați de nimeni sau de vreun un sondaj manipulator, votul tău reprezintă crezul tău, te reprezintă pe tine și e dreptul tău, deci te îndemn sa votezi cu inima, cu credință și responsabilitate, azi poate câștiga oricine, dar cel mai important este sa câștige arădenii !!! Dragi arădeni va încurajez sa veniți la vot și sa votați cu încredere și credință pentru un viitor mai bun! Doamne ajuta! Eu cred ca se poate !!!”

  Cristian Galea, Candidat PMP: „Trei generații ale familiei Galea. Am votat astăzi pentru Arad îndemnați de același gând. Avem încrederea că valorile precum adevărul, libertatea, credința și grija față de aproape vor schimba orașul. Haideți la vot!”

  Alexandru Mészár, candidat UDMR: „Am fost. Am votat. Nu știu dacă am marcat… Glumesc, desigur. Cred că este vorba de mai mult decât un simplu vot la o alegere oarecare de reprezentanți ai unei comunități. Vremurile sunt deosebite, provocările nemaivăzute, tot ce a fost până acum pare depășit și desuet. Este evident că trebuie să trecem dincolo de prejudecăți și convingeri simpliste, să alegem ce este mai bine pentru noi, arădenii, nu ceea ce pare că arată bine. Sunt optimist. Tocmai de aceea îndemn arădenii mei să meargă la vot chiar și în aceste condiții deosebite sau tocmai de aceea și să voteze gândindu-se la ce e bine pentru noi toți, nu doar pentru cineva sau ceva. Acum chiar este nevoie de altceva…”

  Călin Bibarț, candidat PNL: „Apreciez pe cei care au venit si o sa vină la vot.  În rest e simplu: „Un om, un vot, pentru Arad”

  Elena Roxana Cirți, candidat PPU: „Cu credinta însoțită de fapte, cu emoții pozitive , astăzi am dat prezentul pentru viitor, un viitor în care Aradului nu ii va fi teama de gratie, de prosperitate, de frumusețe și de lumina!”

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. AW: „Am votat cu convingere și speranță că Aradul merită mai mult și că Aradul trebuie să se dezvolte.”
   MF: “Am votat astăzi cu inima deschisă, am votat pentru orașul acesta, am votat pentru ca fiecare arădean să se simtă acasă, am votat pentru un nou destin al acestui oraș minunat, am votat pentru că eu cred cu adevărat că Aradul merită mai mult.”
   SC: “Azi am votat cu încredere și credință pentru o altfel de administrație deschisă arădenilor.”
   CG: “Avem încrederea că valorile precum adevărul, libertatea, credința și grija față de aproape vor schimba orașul.”

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.