InclusivComunicat Florin Tripa, deputat PSD Arad

  de - | 26 July 2017, 12:59 PM | Inutile

  0

  Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a reușit „performanța“ ca în mai bine de un an de mandat să nu reabiliteze nici măcar un kilometru de drum. În același timp, Cionca înfierează Guvernul PSD, care a semnat contracte pentru reabilitarea a nu mai puțin de șase drumuri județene, pe fonduri europene sau guvernamentale.

  „Iustin Cionca va rămâne în istoria Consiliului Județean Arad ca primul președinte care la mai bine de un an de la preluarea mandatului nu a realizat niciun kilometru de asfalt. Am văzut zilele trecute, cum președintele CJA se laudă că va demara lucrări de reparații și întreținere la mai multe drumuri din județ. Atât știe domnul Cionca, în materie de drumuri județene, de când a preluat, mandatul: să astupe o groapă ici, una colo, dacă se poate și cu nisip sau pietriș, cum s-a întâmplat pe drumul Felnac – Secusigiu, unde s-au realizat reparații de mântuială, pe bani publici.

  Dacă la practică Cionca este repetent, în schimb la teorie și sfaturi e pe primul loc. Nu este zi lăsată de la Dumnezeu să nu ne povestească cum trebuie reparate drumurile din județ de către guvern, câți bani ar trebui să i se dea pe PNDL, ce trebuie să facă parlamentarii PSD și așa mai departe.

  Deocamdată, Guvernul României aduce zeci de milioane de euro în județul Arad pentru drumurile județene. Nu mai puțin de șase drumuri vor fi reabilitate cu sprijinul guvernului. Pe de o parte, prin Programul Operațional Regional coordonat de Ministerul Dezvoltării, se vor moderniza DJ 709 Arad – Pâncota, DJ 792C tronsonul Buteni – Pâncota,  precum și DJ 709E Sânpetru German – limită județ Timiș. De asemenea, pe Programul Național de Dezvoltare Locală, derulat tot de Ministerul Dezvoltării, au fost finanțate drumurile Bârsa-Moneasa-limită de judeţ Bihor, Sânmartin-Olari-Caporal Alexa și Nădab-Seleuş.

  Diferența între teoria lui Cionca privind drumurile județene și practica guvernului în această privință este de doar … 320 de milioane de lei, bani care vin în județul Arad în urma contractelor semnate de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Dar probabil că pentru Cionca și colegii săi, aceste sume reprezintă un mizilic, așa cum și pentru Falcă, cele 644 de milioane de lei alocate Aradului pe PNDL reprezintă un nimic. Noi vă spunem doar atât, dragi pedeliști, vopsiți în galben și albastru, ca să uite lumea că ați tăiat salariile și pensiile românilor: mai bine un „nimic“ de 644 de milioane de lei, prin care vor fi realizate 120 de proiecte în județul Arad, decât ZERO lei, cât a adus cuplul Falcă – Cionca, de la Guvernul Cioloș. Mai bine 320 de milioane de lei pentru drumurile județene din Arad, decât ZERO kilometri de asfalt, cât a realizat marele politician Iustin Cionca, cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Arad“, declară deputatul PSD Florin Tripa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.