sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat Florin Tripa, consilierul judeţean PSD Arad

  de - | 16 septembrie 2014, 3:20 PM | Undeva

  0

  „Constatăm că liderii PDL Arad promovează un dublu limbaj. Pe de o parte, acuză traseismul politic şi declară că nu va primi aleşi locali de la alte partide. Pe de altă parte, liderii PDL Arad se ocupă în această perioadă cu racolările, umblă prin judeţ în încercarea de a convinge, uneori la limita şantajului, aleşii locali ai PSD să trădeze partidul.

  Lipsa aceasta de consecvenţă este încă o dovadă că PDL este partidul oportuniştilor şi mincinoşilor. În PDL, minciuna şi manipularea sunt armele preferate, de aceea acest partid a pierdut tot mai mult încrederea arădenilor. Noi rămânem consecvenţi ideii că în noul context politic, după ce PNL a decis să rupă USL şi să fuzioneze cu PDL, este normal să permitem aleşilor locali să opteze pentru partidul din care doresc să facă parte în viitor. Nu este o problemă pentru noi dacă unii foşti colegi, cum este cazul primarului din Vladimirescu, nu mai doresc să facă parte din PSD. Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa, este bine să rămână sau să vină alături de noi acei oameni care cred în valorile PSD şi le pun mai presus de interesele personale. Vreau să le spun cetăţenilor din Vladimirescu, unde sunt mulţi pesedişti adevăraţi, că nu este adevărat că liderii PSD au neglijat interesele comunei.

  De altfel, deputatul Dorel Căprar nu împarte bani, aşa cum susţine domnul primar, el a sprijinit mai multe primării din judeţul Arad să îşi promoveze proiectele şi să obţină sprijin financiar de la Guvernul Ponta. Noi, cei din PSD, nu împărţim bani discreţionar, să nu ne confunde nimeni cu liderii PDL, care împart banii judeţului după bunul plac, aşa cum le dictează interesele personale şi politice. Până la urmă, dincolo de legi şi reguli, funcţionează vechea vorbă românească: cine se aseamănă, se-adună”, a declarat secretarul executiv al PSD Arad, consilierul judeţean Florin Tripa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.