vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Cristian Feieș, consilier județean PNL Arad

  de - | 22 februarie 2018, 2:12 PM | Undeva

  0

  Deputatul PSD de Arad Florin Tripa s-a făcut astăzi din nou de râs în fața arădenilor. Nici mai mult, nici mai puțin, a ajuns să se laude cu faptul că Guvernul PSD a tăiat de la finanțare patru drumuri județene importante din județul Arad, prin programul PNDL! Aceste drumuri sunt: Berzovia-Buziaș-Lipova, Gurahonț-Buteni, Tauț-Târnova, Mișca-Apateu-Berechiu. La alocarea de sume prin PNDL de către Guvern, județul Arad a primit 1576 lei/locuitor și este printre ultimele județe, pe locul 34, în clasamentul național, deși este printre județele care cotizează cel mai mult la bugetul de stat. Dar așa știe PSD să îi răsplătească pe cei care muncesc: le ia banii!

  “Deputatul Tripa susține că a propus Consiliului Județean ce drumuri să repare anul acesta. Și Consiliul Județean i-a propus deputatului Tripa și colegilor săi din PSD Arad să nu taie 45 de milioane de euro din banii arădenilor, în bugetul din anul acesta. Dacă PSD nu ar fi confiscat acești bani de la toate localitățile din județ, s-ar fi putut nu repara, ci moderniza, zeci de kilometri de drum județean. Constatăm că în continuare deputatul Tripa în loc să se ocupe de ce trebuie să facă în Parlament, trimite comunicate de presă prin care ascunde sub preș gunoiul PSD” – se arată într-un comunicat de presă al consilierului județean PNL, Cristian Feieș​.

  Anul acesta, Consiliul Județean Arad va începe modernizarea a 300 de kilometri de drumuri județene, din rețeaua de 1180 km. Dacă PSD nu ar fi tăiat banii de la județul Arad, numărul de kilometri modernizați ar fi fost mult mai mare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.