joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat Claudia Boghicevici, deputat PDL

  de - | 22 iulie 2014, 5:36 PM | Undeva

  2

  Deputatul PDL Arad, Claudia Boghicevici, este pe primul loc în topul parlamentarilor din regiunea Vest, cu un indice al activităţii parlamentare(IAP) de 68,1, care o plasează pe locul 17 în clasamentul general al Camerei Deputaţilor.

  Indicele Activității Parlamentare (IAP) este alcătuit ca medie ponderată a principalelor activități parlamentare, calculat după cum urmează: inițiative legislative (30%), luări de cuvânt (25%), declarații politice (20%), întrebări și interpelări (15%), moțiuni (10%).Cifrele Claudiei Boghicevici sunt : iniţiative legislative – 44; luări de cuvânt – 117; declaraţii politice – 91; întrebări şi interpelări – 41; moţiuni semnate – 13.

  De remarcat, în clasamentul parlamentarilor femei Claudia Boghicevici ocupă locul trei, după Andreea Paul şi Ana Birchall.

  „IAP la nivel individual este considerat un indice cantitativ, dar el reflectă efectiv munca fiecăruia. Or, la urma urmei, valoarea unui parlamentar se măsoară după nivelul la care îşi face datoria. Demn de precizat, cred eu, este faptul că iniţiativele legislative, în cazul meu, 44, reflectă nu doar activitatea în Parlament, ci, în cea mai mare proporţie, activitatea în colegiu, municipiu şi judeţ, pentru că ele sunt rodul a sute de întâlniri cu cetăţenii, ONG-uri, asociaţii profesionale etc. Aceasta pentru ca ele să răspundă exact doleanţelor cetăţenilor, categoriilor socio-profesionale etc.Mă bucur că am reuşit să obţin rezultate atât de bune, iar arădenii pot judeca dacă merit sau încrederea cu care m-au onorat, timiţându-mă să-i reprezint în Parlamentul României.Nu în ultimul rând, le felicit pe colegele mele, pentru că, deşi suntem de cinci ori mai puţine decât bărbaţii, i-am depăşit la indicele mediu, ceea ce înseamnă că alegătorii nu au motive de discriminare din acest punct de vedere”, a declarat Claudia Boghicevici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.