marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Centrul Cultural Județean Arad (replică la Florin Tripa)

  de - | 6 iulie 2017, 9:06 PM | Undeva

  0

  În urma celor declarate de către domnul deputat Florin Tripa, referitor la Teatrul de Vară de la Moneasa și la Târgul Meșterilor Populari care se desfășura, în fiecare an, în stațiune, dorim să facem următoarele precizări:

  Teatrul de Vară de la Moneasa este recondiționat de către Centrul Cultural Județean Arad în fiecare an în preajma Paradei Clătitelor, astfel încât să fie pe deplin funcțional pentru această sărbătoare. Chiar în aceste zile se efectuează reparații la băncile de la Teatrul de Vară, la gardul împrejmuitor, scenă, gazon, etc, lucrări care vor fi finalizate săptămâna următoare.

  În ceea ce privește Târgul Meșterilor Populari, această acțiune susținută de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad, se va desfășura în acest an la Lipova, în data de 15 august, cu prilejul marelui pelerinaj de la Mănăstirea Maria Radna. S-a luat această decizie pentru ca standurile meșterilor populari să nu se suprapună cu cele ale comercianților care participă la Parada Clătitelor, ultimii fiind în număr tot mai mare. Nu în ultimul rând mutarea Târgului Meșterilor Populari la Lipova vine să satisfacă și interesele cetățenilor din această parte a județului nostru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.