duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Adrian Țolea, prim-vicepreședinte PNL Arad

  de - | 13 iulie 2015, 1:05 PM | Undeva

  1

  Prim-vicepreședintele PNL Arad, Adrian Țolea, a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii au reușit să strângă semnăturile a peste 9.000 de arădeni care își doresc ca Victor Ponta să plece din fruntea Guvernului.

  Până în acest moment, la sediul PNL Arad au ajuns liste cu peste 9.000 de semnături de la arădenii care doresc ca Victor Ponta să plece din funcția de premier al României. Aproximativ 5.000 de semnături provin din municipiul Arad, în vreme ce peste 4.000 sunt din celelalte localități ale județului”, a declarat Adrian Țolea.

  Prim-vicepreședintele PNL Arad a mai spus că liberalii vor continua campania de strângere de semnături numită „Semnează-i demisia lui Ponta!”.

  „Această campanie de strângere de semnături pentru demiterea domnului Ponta va continua și în perioada următoare. Avem mai mulți colegi în teritoriu care au strâns foarte multe semnături, dar care nu au apucat să ajungă cu ele la sediul partidului. Sunt convins că, în acest moment, cifra semnăturilor este mult mai mare, doar că acestea încă nu au ajuns la colegii noștri de la sediu”, a mai declarat liberalul.

  În același timp, Țolea spune că demisia lui Victor Ponta din conducerea PSD este un fel de „praf” aruncat în ochii românilor, spunând în continuare că premierul trebuie să-și dea demisia din fruntea Guvernului.

  „Cu toții am văzut ieri că domnul Ponta și-a anunțat demisia din conducerea PSD, pe motiv că dorește să-și lămurească situația juridică și că nu dorește să murdărească imaginea partidului. Această demisie este un fel de «praf în ochi» aruncat românilor pentru a distrage atenția de la problemele pe care premierul le are cu Justiția. Ne spune că nu vrea să murdărească imaginea partidului, dar ne demonstrează că nu îl interesează imaginea României. Noi, Partidul Național Liberal, credem în continuare că Victor Ponta trebuie să-și dea demisia din funcția de premier, pentru că prezența lui în această funcție este o vurnelabilitate dăunează întregii Românii, nu doar celor din PSD”, a mai declarat Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al PNL Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.