duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Adrian Ţolea, preşedintele interimar CJA

  de - | 9 februarie 2016, 6:26 PM | Undeva

  0

  Adrian Ţolea: „Administraţia trebuie să asigure funcţionalitatea sistemului de urgenţă, nu să profite politic de acest aspect”

  Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, reaminteşte faptul că Elicopterul SMURD nu deserveşe administraţia, ci cetăţenii, fie ei din Arad, Timiş, Hunedoara, Caraş sau Bihor. „Aşa cum am spus serviciile efectuate de elicopterul SMURD sunt pentru cetăţenii din această zonă a ţării, nu pentru Bojin sau Ţolea. Nici eu, nici autodeclaratul erou naţional domnu Bojin nu putem diagnostica şi analiza vreun caz ca fiind urgent, foarte urgent sau altfel de caz, în ceea ce priveşte gravitatea medicală. Administraţia trebuie să asigure funcţionalitatea sistemului de urgenţă, nu să profite politic de acest aspect”, a declarat Adrian Ţolea.
  Consiliul Judeţean Arad asigură de mai bine de 4 ani infrastructura operaţională necesară, plătind până în prezent 175.000 euro Costurile pentru acest elicopter sunt plătite de Guvern, prin Ministerul de Interne şi Ministerul Sănătăţii, dar şi de Consiliul Judeţean Arad, după cum am precizat. „Domnul Bojin, dacă vrea să mute elicopterul să ne aducă argumente valabile, normale, sănătoase. De fapt, de sănătate vorbim. Încercarea de a-l implica pe Premierul României în campania sa electorală este evident nesănătoasă”, a încheiat Adrian Ţolea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.