sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Compania arădeană International Alexander preia Brandl din Germania, producătorul de piese pentru giganții auto

  de Special Arad | 17 martie 2021, 9:07 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Compania de transport de marfă şi logistică International Alexander din Arad, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Apreutese, a cumpărat operaţiunile din România şi Cehia ale firmei germane Brandl, potrivit Ziarului Financiar.

  Brandl este o afacere de familie din Germania înfiinţat în 1970, care furnizează de 50 de ani pie­se pentru giganţii indus­triei auto precum Mer­cedes, BMW, Audi, Volks­wagen, Porsche, Lambor­ghini şi, mai recent, Dacia.

  Achiziţia marchează una dintre puţinele mutări făcute de antreprenorii locali pentru a se extinde în afara ţării. Pentru International Alexander aceasta este a doua achiziţie recentă, după ce a preluat transportatorul de marfă Vio Transgrup din judeţul Dâmboviţa, companie controlată de antreprenorul Viorel Angelescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.