marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adio imaginilor horror! Academia CSA Steaua, la cele mai ridicate standarde după investiția International Alexander

  de - | 20 iunie 2023, 10:00 PM | Sport

  2

  Academia de copii și juniori a celor de la CSA Steaua a arătat până de curând ca un decor pentru filmele horror de la Hollywood! Pereți mucegăiți și scorojiți. Conducte sparte, faianță căzută…toate sunt acum istorie. Sponsorul Stelei, International Alexander, a decis să investească in infrastructură pentru ca micuții steliști să se antreneze in condiții optime.

  Steaua se luptă în acest moment cu nenumărate greutăți. Cap de listă fiind faptul că nu poate promova, dar și acuzele multora legat de banii publici care sunt investiți în clubul Armatei.

  Totuși, există și lucruri care merg bine în Ghencea. Datorită unor investiții de această dată private. Sponsorul principal al Stelei, International Alexander, a investit masiv recent în Academia de copii și juniori a roș-albaștrilor.

  Banii au fost gestionați de directorul tehnic al centrului, George Ogăraru.

  Reporterii iAMsport au intrat în posesia unor imagini din interiorul Academiei care sperie orice om de rând. Pereții erau mucegăiți, plăcile de faianță căzute și așa mai departe. Mai curând un loc perfect pentru a se filma producții horror.

  Odată cu investiția International Alexander, acest lucru s-a schimbat insă, iar Academia Stelei arată acum la standarde europene. Ca în fotbalul civilizat!

  steaua 3

  International Alexander a școlit antrenorii la Ajax!

  Pentru a crește viitori campioni ai Stelei și ai României, directorul tehnic George Ogăraru i-a trimis pe antrenorii Stelei la perfecționare in Olanda, chiar la fostul său club, Ajax Amsterdam, acolo unde a evoluat in perioada 2006-2010.

  Acolo, grație sponsorului International Alexander, care a susținut demersul, antrenorii au mers la cursuri ținute de specialiști în refacere fizică, scouting sau latura educațională a fotbaliștilor.

  Mai mult, aceștia au avut ocazia să vadă cum se pregătește o partidă în Eredivisie și au asistat la un meci al olandezilor.

  În ultima perioadă, Academia de copii și juniori a Stelei a fost într-o continuă creștere! De la locul 61 în clasamentul academiilor din țară, Steaua este, acum, în primele 10.

  Este singurul club care a avut o echipă ce a jucat trei finale la aceeași categorie de vârstă. Trupa Under 17 a roș-albaștrilor a fost în ultimul act al Cupei și Supercupei României, dar și a campionatului.

  Internațional Alexander sprijină, cu bani și produse, și Cupa Steaua. Competiția de anul acesta a avut un număr record de participante. 40 de echipe, adică 500 de copii, s-au luptat pentru trofeu. Investiția este și aici de câteva zeci de mii de euro, scrie iamsport.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.