Comisarul șef Cosmin Popovici de la „Crimă Organizată” Arad a fost numit șef al Brigăzii din Timișoara, cu competențe pe trei județe

  de Special Arad | 20 februarie 2019, 11:54 AM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  3

  Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara, care are în competență județele Timiș, Arad și Caraș Severin, are de astăzi un nou șef.

  În locul comisarului șef Mugur Poinar a fost numit interimar comisarul șef Cosmin Popovici. Acesta este arădean și a condus, din 2005 până în 2019, Serviciul de combatere a criminalității organizate în Arad.

  Cosmin Popovici este absolventul mai multor cursuri de pregătire pe linia combaterii traficului de persoane și a drogurilor în SUA. DCCO urmează să organizeze, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea acestei funcții.

  Noul șef al BCCO Timiș este licențiat în Drept, având totodată și un master în domeniul dreptului administrativ și statutul funcționarului public.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.