joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comisar european: „Europa ar putea ajunge la imunitatea colectivă până la jumătatea lunii iulie”

  de - | 28 martie 2021, 8:46 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  (foto: France24)

  Accelerarea livrărilor de vaccinuri permite Europei să vadă „lumina de la capătul tunelului”, în pofida celui de-al treilea val al pandemiei de COVID-19 care continuă să se răspândească prin Europa, a declarat duminică, într-o emisiune televizată, comisarul european pentru piaţa internă, Thierry Breton, relatează AFP, conform Agerpres.

  „Avem acum 52 de uzine care lucrează 24 de ore din 24, şapte zile din şapte în Europa pentru a produce vaccinuri împotriva COVID-19. (…) Avem capacitatea de a produce şi livra pentru concetăţenii noştri europeni cele 360 de milioane de doze prevăzute până la finele trimestrului doi şi cele 420 de milioane necesare pentru a începe să vorbim despre acea imunitatea colectivă şi a o atinge la jumătatea lunii iulie”, a subliniat comisarul european, în emisiunea Grand jury difuzată pe posturile RTL-Le Figaro-LCI.

  El a susţinut şi în cursul săptămânii trecute că Europa ar putea ajunge la imunitatea colectivă până în 14 iulie, aminteşte AFP, citat de HotNews.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.