joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cod roșu de intervenție! Un avion militar s-a prăbuşit în județul Bacău

  de Special Arad | 16 iulie 2018, 2:21 PM | Naţional

  0

  (foto: Adevărul.ro)

  Potrivit primelor informaţii, cei doi militari aflaţi la bordul aparatului IAR 99 Şoim ar fi reuşit să se catapulteze. Incidentul aviatic a avut loc luni la prânz, în apropiere de localitatea băcăuană Nicolae Bălcescu, anunță Adevărul.

  Incident aviatic, luni, 16 iulie 2018, în jurul prânzului, în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău. Potrivit primelor informaţii, un avion militar IAR 99 Şoim, de mici dimensiuni, s-a prăbuşit în timp ce pilotul efectua un zbor de antrenament programat. Cele două persoane aflate la bordul aparatului au reuşit să se catapulteze. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la SMURD Bacău s-au deplasat la locul incidentului. A fost activat codul roşu de intervenţie.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.