Clătitele devin adolescentine pentru Parada Clătitelor de la Moneasa

  de Special Arad | 21 iulie 2016, 2:40 PM | Moneasa | Știri Arad

  0

  Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad organizează, în perioada 30 – 31 iulie, în staţiunea Moneasa, ediţia a XVI-a a „Paradei Clătitelor” care, în acest an, se desfăşoară sub sloganul „Clătite adolescentine pentru T(M)INE”.

  Festivalul debutează sâmbătă 30 iulie, la ora 11.00,  cu deschiderea oficială, care va avea loc pe platoul din faţa hotelului Parc şi îl are maestru de ceremonii pe actorul Zoltan Lovas, urmată de desfăşurarea concursurilor de gătit clătite. „Vom avea două zile de distracţie, foarte multe clătite, ca de obicei, iar vedeta din acest an va fi tortul de clătite flambat pe care îl vom oferi unui turist care îşi serbează ziua de naştere. Va fi un tort nemaipomenit, făcut din biscuiţi, oferit de un agent economic. Vă aşteptăm, aşadar, în număr cât mai mare, la Parada Clătitelor Adolescentine care se va desfăşura, în 30 şi 31 iulie, la Moneasa” – a declarat Zoltan Lovas, organizatorul evenimentului.

  În cele două zile, Teatrul de Vară din Moneasa va găzdui spectacole de muzică uşoară dar şi spectacole folclorice susţinute de artişti de renume. În 30 iulie, începând cu ora 20.00, pe scenă vor urca: Amna, Keo, Misty şi Lorena iar, în 31 iulie, de la ora 14.00, interpreţii de muzică populară Marius Ciprian Pop, Mariana Deac, Felicia Costa, Cornelia Căprar, Malvina Nagy, Tiberiu Crişan, Aura Bonchiş, Ansamblul Folcloric Şicula Ansamblul Rapsozii Zărandului (condus de Petrică Paşca).

  Organizatorii Paradei Clătitelor, ediţia a XVI – a, sunt: Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, Primăria Moneasa şi Hotel Parc Moneasa.

  image description

  image description

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.