marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Cătălin Crișan va cânta la Parada Clătitelor

  de Special Arad | 25 iulie 2023, 11:06 AM | Moneasa | Știri Arad

  0

  Tradiționala Paradă a Clătitelor se va desfășura, sâmbătă și duminică (29 – 30 iulie), în stațiunea Moneasa.

  Cătălin Crișan, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară românească, va cânta, în cadrul evenimentului, sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 19.00, la Teatrul de Vară din stațiune.

  Cătălin Crișan a debutat ca interpret în anul 1987, la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești”, de la Mamaia și a obținut premiul I la secția interpretare, cu melodia „Vorbește marea”, una dintre cele mai ascultate melodii romantice românești. „Dacă pleci”, „Sărut-mâna, doamna mea”, „Țiganca”, „Nu te juca”, „Mama”, „Am albit de dorul tău”, „N-avem timp” sunt alte căteva melodii care i-au decis notorietatea.

  În deschiderea concertului de la Moneasa, pe scenă va urca formația Ribozom, iar maestru de ceremonii va fi nimeni altul decât îndrăgitul actor Zoltan Lovas.

  Intrarea liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.