Cele mai piratate seriale TV din 2013

  de Special Arad | 16 April 2014, 11:21 AM | Film | Pop Culture

  0

  Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă astfel primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, au anunţat editorii site-ului TorrentFreak, citaţi de contactmusic.com, scrie Gandul.info.

  Astfel, serialul „Urzeala tronurilor”, realizat de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin, a fost descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent. Această cifră spectaculoasă indică faptul că serialul a fost urmărit în mod ilegal mai mult decât a fost urmărit în mod legal. Sezonul al treilea al show-ului a avut o medie de audienţă în Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori.

  Clasamentul nu a ţinut însă cont de descărcările ilegale ale serialului de pe celelalte două site-uri majore de torente – The Pirate Bay şi Kickass Torrents -, ceea ce înseamnă că cifra totală referitoare la descărcările ilegale ale serialului „Urzeala tronurilor” este în realitate mult mai mare.

  Pe locul al doilea se află serialul „Breaking Bad”, produs de televiziunea AMC. Episodul final al acestui serial a generat 4,2 milioane de descărcări, potrivit site-ului TorrentFreak.

  Locul al treilea este ocupat tot de o producţie a AMC, serialul „The Walking Dead”, care a generat 3,6 milioane de descărcări.

  Serialul „The Big Bang Theory” se află pe locul al patrulea, iar comedia „How I Met Your Mother” ocupă locul al cincilea.

  Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din 2013 este completat, în ordine, de producţiile „Homeland”, „Vikings”, „Suits”, „Hannibal” şi „Arrow”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.