Acuzat de pedofilie și condamnat pentru evaziune fiscală, plătit de primărie! Atenție, părinți și copii: Pomohaci vine la Parada Clătitelor – Moneasa!

  de Mihai Todoca | 20 July 2021, 4:28 PM | Știri Arad | Topic special

  6

  În octombrie, anul trecut, fosta față bisericească, actualul cântăreț de muzică populară Cristian Pomohaci a pledat vinovat la acuzația de evaziune fiscală, scăpând astfel de închisoare. Acesta a fost și primul condamnat care a scăpat de închisoare datorită unei noi legi inițiată de fostul parlamentar PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, lege care permite evazioniștilor să scape de închisoare dacă returnează prejudiciul creat.

  Fostul preot, care este și cântăreț de muzică populară, nu a ieșit însă din sfera acuzațiilor, acesta fiind cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General care ulterior l-a clasat.

  Acum, Cristian Pomohaci este invitatul Primăriei Moneasa la Festivalul Clătitelor (Centrul Cultural Judeţean Arad neavând nici un aport aici). Am încercat să luăm legătura cu primarul Ionuț Herbei pentru a afla poziția dânsului asupra acestei decizii cel puțin controversate, însă acesta nu a răspuns la telefon.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce sunteți cârcotași? Poate cei din primăria Moneasa, vor să le,, binecuvânteze”, P(h)omohaci, clătitele, ori vor să-i spovedească. Ce, greșesc? Vreți să spuneți că primarul este pe aceeași,, frecvență’ ‘cu Pomohaci? Oricum, atenție și la clătite!

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. Eu chiar nu ma prind care este mesajul scriiturii. Ce o tot arzi domnule cu evaziunea fiscala? S-a recuperat prejudiciul, nu este fapta penala, Pa si Pu domnu’ ziarist. Separat, sunt convins ca el este chemat sa cante nu sa f… Deci care e iscusinta vorbelor tale? Si sa fim bine intelesi: mie nu imi plac nici pedofili nici lgbt-i dar nici ziaristii fara substanta. Chiar asa flamand esti ca te intreti cu baloane de astea de sapun? Ai gasit mai reusit „festivalul paradaicilor pe biciclete”? auzi tu paradaici pe biciclete !!! sau poate te-or fermecat „diMplomele” lor? De ai ceva vlaga in tastatura scrie si tu ca Lucian Valeriu, sau precum tizul meu Jon Snow. Zi-ne cu botoxel ca ala chiar are dosare penale in sertare si in asteptare, nu risipi curentul cu pacaliciul ala de Pomohaci.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.