CJRAE organizează dezbaterea „Presa în vremuri tulburi, de la Revoluție și mineriade la găina care naște pui vii”, susținută de jurnalistul Grigore Cărtianu

  de Raluca Medeleanu | 7 decembrie 2017, 10:54 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  4

  Grigore Cărtianu vine la Arad pentru a lansa cea mai nouă carte a sa, „600.000 – Povestea fenomenului #Rezist”. Cu această ocazie, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) a apelat la Cărtianu pentru a face o dezbatere, dorind să-i familiarizeze pe elevii arădeni cu fenomenul presei de astăzi.

  Astfel că, vineri, 8 decembrie, înaine de lansarea cărții, Grigore Cărtianu se va întâlni de la ora 12:00, la sediul Consiliului Județean, cu elevii de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară și Liceul de Infomatică, pentru a purta un dialog cu aceștia pe tema „Presa în vremuri tulburi, de la Revoluție și mineriade la găina care naște pui vii”. Evenimentul este coordonat de prof. Mihaela Bercea, iar dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Andrei Andro.

  La dezbatere sunt așteptați și toți jurnaliștii arădeni care doresc să își exprime punctul de vedere asupra temei centrale a dezbaterii și, bineînțeles, toți cei care doresc să îl cunoască în persoană pe Cărtianu.

  Pentru cei interesați, lansarea cărții sale va avea loc în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, vineri, 8 decembrie, începând cu ora 16:30.

  25105419_10212087978807728_1815370675_n

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad