duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cine va compune muzica pentru noul film Star Wars

  de Special Arad | 18 martie 2015, 2:01 PM | Pop Culture

  0

  Compozitorul coloanei sonore a filmelor Star Wars, John Williams, va fi înlocuit de Alexandre Desplat, informează contactmusic.com.

  Alexandre Desplat a fost invitat de regizorul Gareth Edwards să compună soundtrack-ul filmului „Star Wars: Rogue One” – episodul VIII, care va avea premiera în anul 2016. Cei doi au mai lucrat și pentru filmul „Godzilla”.

  „Când am văzut filmul «Monsters» regizat de Edwards am fost foarte impresionat de talentul lui. Așa că am acceptat imediat să compun pentru filmul «Godzilla». Vestea bună este că urmează să mai lucrăm împreună foarte curând, pentru «Star Wars». Este foarte emoționant”, a spus compozitorul.

  Muzica primelor trei filme Star Wars a fost compusă de John Williams, care a câștigat un premiu Oscar în anul 1977. Tot el este angajat să compună muzică și pentru filmele Star Wars VII, VIII și IX.

  Alexandre Desplat a câștigat, de asemenea, un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului „The Grand Budapest Hotel”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.