Cine a spus că sunt zgârciți? A câștigat o sumă enormă la loterie și a investit mare parte din ea în echipa favorită

  de Lucian Dănilă | 22 November 2019, 3:39 PM | Sport

  0

  Cine a spus că scoțienii sunt zgârciți? Chiar dacă ar fi adevărat, Colin Weir arată că sunt și excepții. Scoțianul în vârstă de 71 de ani a câștigat 161 de milioane de lire (188 de milioane de euro) la loteria EuroMillions.

  Lovit de noroc, scoțianul a decis să investească o parte din banii încasați la FC Partick Thistle, clubul din a doua ligă pe care l-a susținut toată viața.

  Weir a cumpărat 55% din acțiunile grupării din Glasgow și are de gând să le doneze unui grup de fani ai lui Partick Thistle, care au ca model de organizare un alt club din Scoția, Motherwell, fostă adversară a Stelei în Europa League. Mutarea se va face până la data de 30 de martie 2020, conform BBC.

  Scoțianul este un suporter vechi al lui Partick Thistle, club la care a investit încă din 2011. În total, 8,5 milioane de lire, șase dintre ele în baza de antrenament.

  „Fanii nu trebuie să-mi returneze niciun ban înapoi. Cred că, pentru ei, asta va însemna cel mai bun start posibil”, a spus Colin Weir.

  Înființată în 1876, Partick Thistle este o grupare de tradiție a Scoției. Ultima oară a jucat în prima ligă în sezonul 2017-2018, când a terminat pe poziția a 11-a, ultima retrogradabilă.

  Sursa: digisport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.