Ciclu… ăăă, nu! CicloIepurașul nu mai vine!

  de [email protected] | 17 aprilie 2014, 9:01 PM | Pamflet

  0

  Cei de la Asociația Bicicliștilor Amatori s-au gândit așa: dacă tot vine iepurașul, de ce să nu vină pe bicicletă? Așa s-a născut CicloIepurașul – ideea, adică – la fel cum a mai fost și CicloMoșul… din ciclul CicloCeva, CicloOrice. Idee simpatică, de altfel. Anul acesta s-ar fi organizat a doua ediție, ruta de-a roata și restul roților fiind aceleași. Oricât am fi vrut însă, anul acesta CicloIepurașul nu mai vine. Da’ ce? E pe ciclu?!… ne-am întrebat, îngroziți. Cică nu. Păi atunci? E treabă asta? Nici pe ciclu, nici pe ciclo?! Motivul… se pare că e vremea. Fiindcă ba e ploaie, ba e soare… și cine mai înțelege primăvara asta capricioasă? Asta e. Trăim vremuri perverse. Adică starea vremii e perversă, nu altceva, dragi copii! Că altfel iepurașul e un animăluț micuț și pufos care aduce ouă colorate. Dracu’ știe cum, dar nu pe bicicletă. Cu asta ne-am lămurit.

  Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, sau dacă autorul ar fi fost o femeie, am fi putut spune că a fost pe ciclu. Dar nu e.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.