duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ben Affleck redevine Batman. La fel și Michael Keaton, deschizând astfel porțile spre un Multivers DC pe marele ecran

  de Tomck@t | 8 septembrie 2020, 2:12 PM | Film | Pop Culture

  0

  Ben Affleck se va întoarce în rolul Batman în filmul „The Flash”, preconizat să apară în cinematografe în anul 2022. Actorul a interpetat rolul lui Bruce Wayne în „Batman v Superman: Dawn Of Justice” și în „Justice League” (plus un cameo în „Suicide Squad”), obținând păreri mixte legate de prestația sa. În același film, se va întoarce în constumul cavalerului întunecat și Michael Keaton, care l-a interpretat pe supererou în anii 1989 și 1992.

  Filmul va fi povestea supereroului Barry Allen aka The Flash, interpretat în continuare de Ezra Miller (cel care a apărut în acest rol, alături de Affleck, în „Justice League”), dar atât personajul lui Affleck, cât și al lui Keaton, vor avea roluri „substanțiale” în acest film, după cum a declarat regizorul Andy Muschietti. În mod special varianta lui Affleck, cea care va fi considerată originalul Batman din perspectiva lui Barry Allen. Povestea se bazează pe seria de benzi desenate marca DC Comics, numită „Flashpoint”.

  „Este o parte importantă a impactului emoțional al filmului. Interacțiunea și relația dintre Barry și Wayne interpetat de Affleck vor aduce emoție la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Personajele lor sunt mai legate ca oricând. Mamele amândurora au fost ucise”, a mai explicat regizorul.

  Acest film nu va „anula” Batman-ul interpretat în curând de Robert Pattinson. Mai degrabă, producătorii vor să impună ideea că orice film din lumea lui Batman sau Superman care s-au făcut până acum există în universul său paralel, iar Flash va reuși acum să traverseze aceste realități diferite.

  Ben Affleck ar fi trebuit inițial să-l interpreteze din nou pe Batman (și să și regizeze filmul) în locul lui Robert Pattinson, în filmul „The Batman”, dar ulterior a abandonat proiectul, pe de o parte din cauza presiunii din partea publicului, care nu prea l-au acceptat ca Bruce Wayne. Actorul a mărturisit la un moment dat că dacă ar fi continuat proiectul, ar fi ajuns din nou alcoolic din cauza stresului.

  Se pare că acum însă, Affleck a acceptat bucuros noul proiect DC, după ce a primit scenariul săptămâna trecută, potrivit Vanity Fair, citat de FilmNow.

  „Cred că a fost vorba mai degrabă doar de o perioadă dificilă din viața sa”, a spus pentru Vanity Fair regizorul Andy Muschietti, referindu-se la divorțul lui Affleck de Jennifer Garner în perioada în care l-a jucat pe Batman. Acum, actorul este peste poate de fericit alături de noua sa prietenă, actrița Ana de Armas.

  Pe Ben Affleck îl vom putea vedea ca Batman și în versiunea Director’s Cut a filmului „Justice League”, care va apărea în curând pe serviciul video streaming HBO Max, în regia celui care a început să regizeze filmul, dar nu l-a mai terminat în 2017, Zack Snyder.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.