Chindriș, singurul absent din derby

  de Lucian Dănilă | 5 May 2014, 4:48 PM | Sport

  0

  Marius Chindriș este singurul jucător care lipsește din jocul de mâine de la Sebiș, între Național din localitate și Șoimii Pâncota. Fostul mijlocaș al echipei UTA a fost eliminat pentru două avertismente la meciul de vineri cu FC Baia Mare și astfel ratează derby-ul.

  „Chindriș este un jucător important pentru noi, dar din păcate mâine nu îl avem la dispoziție din cauza eliminării sale la meciul cu Baia Mare. El a dovedit că este foarte util echipei atunci când este folosit, dar sunt convins că cei 11 jucători care vor intra mâine pe teren vor da totul pentru a câștiga acest joc”.

  Chindriș a fost împrumutat până în vară de Sebiș de la UTA Bătrâna Doamnă, dar între cele două grupări există o clauză conform căreia fotbalistul poate rămâne la Sebiș încă un sezon în cazul în care va promova în liga secundă.

  Liga a 3-a – Seria a 5-a

  PLAY-OFF – ETAPA 4

  Baia Mare – Oșorhei

  Cugir – Ineu

  Sebiș – Pâncota

  Clasament

  1. Sebiș          24p

  2. Pâncota     24p

  3. Cugir          23p

  4. Ineu           12p

  5. Oșorhei     12p

  6. Baia Mare  11p

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.