China raportează doar două cazuri noi de Covid-19

  de - | 6 mai 2020, 8:07 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  China a raportat două noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus şi 20 de noi cazuri asimptomatice pentru ziua de 5 mai, conform datelor furnizate miercuri de autoritatea naţională de sănătate, informează Reuters, preluată de Agerpres.
  Comparativ, pentru ziua de luni au fost raportate un singur nou caz de contaminare şi 15 noi cazuri asimptomatice.
  Cele două noi cazuri înregistrate pentru ziua de marţi sunt importate, fiind diagnosticate la persoane care au revenit în China, comparativ cu un singur astfel de caz raportat cu o zi înainte.
  Numărul total de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în China se ridică acum la 82.883, în timp ce numărul deceselor a rămas neschimbat (4.633), potrivit informaţiilor date publicităţii de un comunicat al Comisiei Naţionale de Sănătate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.