Chiftele de legume și cașcaval
Se prepara rapid din dovlecei si mazare si sunt foarte gustoase!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor
Calorii: 320.
Ingrediente
• 4 dovlecei potriviti
• 100 g cascaval
• 3 linguri cu faina
• 2 linguri cu pesmet
• 2 oua
• 1 cescuta cu mazare congelata
• marar
• piper
• sare
• ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare, adauga sare si lasa-i cinci minute.
2. Pune mazarea la fiert in apa cu sare. Stoarce de apa dovleceii rasi si amesteca-i cu cascavalul ras, ouale si faina.
3. Adauga mararul, mazarea si pesmetul, potriveste de sare si piper. Amesteca din nou, apoi modeleaza chiftele plate mai maricele.
4. Prajeste chiftelele in baie de ulei incins, cate doua minute pe fiecare parte sau pana ce se auresc. Scoate-le pe hartie absorbanta.
• TRUC: De ce trebuie sa fie uleiul foarte incins? Ca tot ceea ce prajesti sa nu se imbibe de grasime: uleiul fiind incins, se creeaza imediat o crusta.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
Și de votat cine-i votează? Eu aș vrea să-l votez pe Falcă. Cu el la primărie Aradul a " înflorit "
Faur dintr-un ilustru necunoscut secretar de comuna la Petris a devenit jurnalist, unde in scurt timp a devenit lingau a lui Falca pe la televiziunile de casa. Apoi Falca l-a (...)
==NORMALITATE == E LA NIVELUL OLTENIEI SI A BARAGANULUI == SCARBA MI E DE FANARIHOTZII LOCALI ==