Chiftele de legume și cașcaval





Se prepara rapid din dovlecei si mazare si sunt foarte gustoase!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor
Calorii: 320.
Ingrediente
• 4 dovlecei potriviti
• 100 g cascaval
• 3 linguri cu faina
• 2 linguri cu pesmet
• 2 oua
• 1 cescuta cu mazare congelata
• marar
• piper
• sare
• ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare, adauga sare si lasa-i cinci minute.
2. Pune mazarea la fiert in apa cu sare. Stoarce de apa dovleceii rasi si amesteca-i cu cascavalul ras, ouale si faina.
3. Adauga mararul, mazarea si pesmetul, potriveste de sare si piper. Amesteca din nou, apoi modeleaza chiftele plate mai maricele.
4. Prajeste chiftelele in baie de ulei incins, cate doua minute pe fiecare parte sau pana ce se auresc. Scoate-le pe hartie absorbanta.
• TRUC: De ce trebuie sa fie uleiul foarte incins? Ca tot ceea ce prajesti sa nu se imbibe de grasime: uleiul fiind incins, se creeaza imediat o crusta.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este