miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Fii chiar TU Iepuraș pentru un copil nevoiaș” este Campania Umanitară lansată de Grădinița P.P. „Bambi” din Arad

  de Andrada Bobiș | 7 aprilie 2023, 10:30 AM | Știri Arad

  0

  Grădinița P.P. „Bambi” din Arad continuă și-n acest an cu o campanie umanitară care vine în sprijinul familiilor cu copii nevoiași, pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale.

  Campania se desfășoară în perioada 7 aprilie– 11 aprilie, perioadă în care oricine din Arad (și nu numai) își dorește să contribuie la bucuria unor copii sărmani poate dona : dulciuri, alimente sau jucării, donații care vor fi împărțite marți 12 aprilie, unor familii nevoiașe din Arad, cu sprijinul reprezentanțiilor D.A.S. Arad, în colaborare cu director Oana Pârvulescu.

  Donațiile pot fi duse la Grădinița P.P. „Bambi” din Arad de pe strada Ion Rațiu nr.14 și la Grădinița P.P. „Bambi” din Mândruloc nr.153, sau pot dona pentru această campanie chiar la Biserica Ortodoxă din Mândruloc.

  „Ne despart câteva zile de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului Iisus, și la fel ca în fiecare an ne dorim să fim mai aproape de copiii nevoiași, care îl așteaptă și ei cu nerăbdare pe Iepuraș. Ne dorim să aducem alinare de Sfintele Sărbători Pascale, persoanelor neajutorate, copiilor nevoiași, care îl așteaptă pe Iepuraș. Bucuria tuturor copiilor este bucuria noastră, a celor mari. Cu toții ne dorim ca fiecare copil să fie fericit, iar acum de Paște, să-și pregătească cuibul pentru Iepuraș, iar noi, toți cei care venim în sprijinul acestor copii să simțim profund aceste emoții de bucurie, care ne sunt transmise de acești copii”, precizează pentru Special Arad, Corina Istrate, director la Grădinița P.P. „Bambi” din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.