sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Penitenciarul Arad și Asociația Îngeri pentru Suflete lansează campania umanitară de Crăciun „Împreună pentru o lume mai bună”

  de Special Arad | 28 noiembrie 2023, 1:31 PM | Știri Arad

  0

  Penitenciarul Arad este partener al Asociației Îngeri pentru Suflete în campania umanitară de Crăciun „Împreună pentru o lume mai bună”.

  Campania reunește proiectele de suflet ale asociației, „Adoptă o scrisoare” și „Crăciun pentru bunici”, prin care se intenționează ca anul acesta să ajungă la cât mai mulți copii și bătrâni defavorizați. „Această inițiativă deosebită este rodul colaborării exemplare între penitenciar și sectorul nonguvernamental, reunind resurse și eforturi pentru a aduce bucurie în inimile celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre”, transmite Penitenciarul Arad.

  „Astfel, ne propunem să dăruim lumină și căldură celor aflați la nevoie în timpul sărbătorilor de iarnă. Eforturile colective ale personalului din penitenciar, profesorilor și elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Constantin Brâncoveanu Târgu Ocna – Secția Arad, persoanelor private de libertate implicate în programele de reintegrare socială și voluntarilor asociației vor contribui la oportunitatea unică de a da speranță celor care au nevoie de sprijinul nostru”, anunță Penitenciarul Arad într-un comunciat.

  Printre activitățile programate în cadrul campaniei se numără îndeplinirea dorințelor din scrisorile copiilor către Moș Crăciun, colectarea de dulciuri și alimente pentru bătrânii aflați în nevoie, dar și distribuirea cadourilor către aceștia.

  „Fiecare gest de bunăvoință contează și poate face o diferență semnificativă în viața celor care au nevoie de ajutor, astfel că, persoanele custodiate din Penitenciarul Arad, la initiativa și dorința acestora, vor putea dona dulciuri pentru cei mici, iar unii din ei vor avea oportunitatea să devină spiridușii Moșului în îndeplinirea dorințelor. Colectivul Penitenciarului Arad este mândru să fie parte a acestei inițiative umanitare deosebite. Prin colaborarea cu Asociația Îngeri Pentru Suflete, avem posibilitatea să ne alăturăm acestei cauze nobile și să arătăm comunității locale că dincolo de ziduri există un angajament pentru schimbare, iar noi cei în uniforme suntem oamenii care clădesc acest viitor”, mai notează Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.