Cercetătorii solicită ajutorul fumătorilor de cannabis pentru un studiu

  de - | 22 mai 2017, 3:42 PM | Internaţional

  0

  Oamenii de știință de la Universitatea din Washington caută voluntari pentru un studiu care are ca scop dezvoltarea unui test de respirație privind detectarea cannabisului. Potrivit studiului, dispozitivul ar trebui să detecteze cu acuratețe expunerea la tetrahidrocanabinol (THC), scrie digi24.ro.

  Voluntarii vor trebui să cumpere cannabisul de la vânzătorii autorizați, pentru ca cercetătorii să nu aibă contact direct cu drogul.

  Ei vor fuma acasă până consideră că efectul maxim suportat a fost atins și vor lua un taxi până la spital pentru preluarea de mostre. De asemenea, participanții la studiu vor da detalii despre ce alte produse au consumat înainte și după consumul de cannabis.

  Dacă va avea succes, studiul va ajuta la dezvoltarea procedurilor de detectare a THC-ului, ingredientul principal din cannabis, ceea ce va duce la prevenirea accidentelor rutiere.

  Participanții la studiu vor fi plătiți cu 30 de dolari pentru prima oră și 10 dolari pentru fiecare 60 de minute în plus.

  În statul american Washington, consumul recreațional de marijuana este permis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.