Celebrează iubirea la Concursul Naţional de scrisori şi declaraţii de dragoste de la Biblioteca Județeană

  de Special Arad | 5 ianuarie 2015, 11:41 AM | Cultură | Știri Arad

  1

  Știri Arad: Concursul naţional de scrisori, eseuri, mesaje şi declaraţii de dragoste, „Dulcea mea Doamnă / Eminul meu iubit”, iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Alexandru D.Xenopol” Arad, a ajuns în anul 2015, la a IX-a ediţie.

  Dedicat atât tinerilor, adulţilor dar şi seniorilor, concursul, reprezintă un moment de aducere aminte, omagiul nostru adus poetului român Mihai Eminescu.

  Concursul se va desfășura joi, 15 ianurie 2015, la ora 17.00, în Sala “Concordia”, în cadrul unui recital de excepţie din poezia eminesciană, rostit de actriţa arădeană Mariana Buruiană în acordurile muzicii clasice interpretate de profesorii Georgiana şi Victor Maria.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.