miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cel mai râvnit job din online-ul românesc este vacant

  de - | 27 aprilie 2016, 1:12 PM | IT

  0

  Compania americană Google, parte a grupului Alphabet, se află încă în căutarea unui country manager pentru operaţiunile locale, cu doar o lună înainte de încheierea mandatului lui Dan Bulucea, cel care a deschis biroul din România în urmă cu şase ani.

  „Procesul de recrutare este deschis. Ne uităm întâi intern şi ulterior pot fi evaluaţi şi candidaţi externi”, a spus Dan Bulucea, actualul country manager al Google România. El urmează să preia, începând din luna iunie, funcţia de new business director pentru regiunea Asia-Pacific în cadrul biroului Google din Singapore. Astfel, Dan Bulucea este al doilea român, după Doina Costache, care se relochează din cadrul Google România în biroul companiei americane din Singapore. Dan Bulucea a fost recrutat de Google în 2010, când gigantul american a decis înfiinţarea unui birou în România, pentru a extinde prezenţa şi dezvolta strategia companiei pe plan local. În timpul mandatului său, veniturile Google Bucharest SRL s-au triplat, de la 5 milioane de lei în 2011 la 16 milioane de lei în 2014, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. În prezent, în cadrul biroului Google de la Bucureşti lucrează circa 20 de angajaţi.

  O platformă online gratuită pentru marketingul digital este printre ultimele mari proiecte administrate de Dan Bulucea în cadrul Google România.

  Continuarea pe ZFCorporate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.