miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cel mai bătrân câine din lume, declarat de Guinness World Records, a împlinit 31 de ani

  de Special Arad | 14 mai 2023, 2:38 PM | Animal Special | Internaţional

  0

  (foto: Profimedia)

  Bobi, un câine portughez care a fost declarat cel mai bătrân câine din lume de Guinness World Records în februarie, a sărbătorit joi 31 de ani, potrivit unui comunicat de presă al Guinness, citat de CNN și preluat de Digi24..
  Familia lui Bobi i-a organizat sâmbătă o petrecere acasă, în satul Conqueiros din sudul Portugaliei. Înainte de aniversare, proprietarul său, Leonel Costa, a declarat pentru Guinness că va fi vorba despre o petrecere „foarte tradițională”, dar că sunt invitate peste 100 de persoane și că va fi prezentă și o trupă de dans urmează să concerteze.
  Bobi s-a bucurat de multă atenție de când a fost încoronat cel mai bătrân câine din lume. Proprietarul susține că îl hrănește cu aceeași mâncare pe care o mănâncă și el. „Între o conservă de hrană pentru animale și o bucată de carne, Bobi nu ezită și alege mâncarea noastră”, a declarat Costa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.