Ce „sweet”… Turna filme pentru adulți în facultate, acolo unde era angajată ca secretară

  de - | 2 noiembrie 2018, 9:25 AM | Regional

  0

  Un secret scandalos a fost scos la iveală de studenții din Timișoara, amatori de filme pentru adulți. Aceștia au descoperit că secretara Facultății de Electronică și Telecomunicații de la Universitatea Politehnica Timișoara deține rolul principal într-o peliculă interzisă minorilor.

  Într-unul dintre filme, secretara – cunoscută pe site-urile pentru adulți sub numele de „Sweet Bunny” – s-a filmat întreținând relații sexuale cu un bărbat chiar într-unul dintre birourile facultății,

  Tânără, frumoasă și cu dorința de a apărea în public este descrierea sumară pe care tânăra și-o face pe site-urile de conținut pentru adulți. Sweet Bunny a făcut publice mai multe clipuri filmate în facultate, însă a restricționat accesul pentru utilizatorii din România.

  Când a aflat că știe toata lumea cine este, Sweet Bunny și-a dat demisia de la facultate în cursul acestei săptămâni, informează presa locală, scrie observator.tv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.