vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivTensiuni la DSVSA Arad. Fostul director, Sorin Iercan, a atacat în instanță mazilirea sa

  de O. Peniță | 30 martie 2015, 9:14 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Tensiuni în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad în urma unor mișcări strategice puse la cale de directorul actual, Viorel Agud, susținut și „mânuit” probabil de PSD Arad. Astfel, biroului de inspecție al DSV Arad, cel pe care-l conducea doctorul Sorin Iercan (fost director al instituției), i-a fost schimbată denumirea (în toate direcțiile din țară s-a întâmplat asta). În urma acestui artificiu, bineînțeles că Sorin Iercan și-a pierdut statutul de șef și, în plus, mai mult ca sigur că a pierdut niște milioane bune la salariu.

  În locul lui Iercan a fost numită o doamnă, de profesie zootehnist, aceasta fiind, din câte am aflat, sora juristei Direcției Sanitar Veterinare Arad.

  Considerându-se nedreptățit și apreciind că „decapitarea” sa este (și) politică, Iercan a dat în judecată Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și, având în vedere câte astfel de cazuri cunoaștem, s-ar putea să aibă și câștig de cauză. Altfel spus – alți bani, altă distracție.

  Este foarte clar oricum că astfel de metode de îndepărtare a unor oameni din funcții de conducere sunt practici obișnuite în România ultimilor ani, în acest fel fiind maziliți șefii care nu sunt agreați politic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.