Ce va face noul ministru al Apărării, Mihai Fifor, pentru Arad și arădeni? (Video edificator!)

  de Special Arad | 16 septembrie 2017, 4:06 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Ultima noastră polă, cu toate că puțini i-au dat vreo șansă, a bătut toate recordurile, din păcate, timpul, acum după ce nopțile devin din ce în ce mai lungi, nu ne este favorabil. Ne interesam atunci pe cine ar vrea arădeanul să vină la UTA rămasă fără Mihalcea, cei mai mulți au opinat pentru Ghiță Falcă, foarte multe voturi a primit și Andrei Ando, însă majoritatea l-ar fi vrut înapoi pe Roli Nagy.

  Până la urmă a venit Falub, a pierdut primul meci de parcă pe bancă ar fi fost Ghiță însuși, noi trecem mai departe, ne revenim când va fi cazul, acum fiind cazul senatorului de Arad, Mihai Fifor, cel care a preluat ministerul Apărării chiar dacă Falcă are, credem noi, grad mai mare în rezervă decât Domnia Sa.

  Mulți arăđeni au zis, asta e, vrem Cetatea la oraș, vrem ca Fifor să ne rezolve, noi, ne-am arătat mai puțin optimiști, cu toate astea, mai întrebăm încă odată arădeanul: și în afară de Cetate ce mai vrea de la Fifor?

  Sondaj: Ce măsuri propuneți noului ministru al Apărării, Mihai Fifor, pentru Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.