Ce făcea Ceaușescu cu ei?… Drumul Pâncota-Seleuș, asfaltat acum 3 (trei) luni, a fost plombat azi, pe furiș, după ce mulți arădeni și-au „rupt” mașinile

  de Alin Olteanu | 28 decembrie 2018, 12:48 PM | Știri Arad

  9

  „Perla” administrației CJ Arad în 2018: Pâncota-Seleuș (foto: Special Arad)

  Cum nu vii tu, Țepeș doamne...

  Trei luni! Trei luni au trecut de când conducerea Consiliului Județean Arad ne-a anunțat că lucrarea de la drumul județean Pâncota-Seleuș respectă toate normele de calitate și că este excepțională, neasemuită și rezistă chiar și la bombardament (scuzate să ne fie „forțările”…).Trei luni! Trei luni de când întreaga camarilă care conduce județul ne bombarda cu comunicate de presă în care ne spunea că directorul DRDP Timișoara, consilierul județean Cristian Ispravnic, nu are dreptate și este rău intenționat când afirmă că nu au fost respectate standarde de calitate a pietrei și că drumul va fi praf după ce va trece această iarnă. Ca să ne amintim, la vremea respectivă, Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad (absolvent de „Marketing și Management”) îl acuza pe Ispravnic (inginer constructor ca pregătire) că este cam depășit și că nu înțelege vremurile în care se află și că ar trebui să îi lase pe cei care cunosc, știu și sunt pregătiți – aici se referea la administrația județului-  să își vadă de treabă.

  Ca documentare, puteți să citiți:

  Directorul DRDP Timiș, consilierul județean Cristian Ispravnic, detonează bomba: „Laboratorul confirmă că drumul județean Pâncota-Seleuș, abia refăcut, este varză! Asfaltul nu rezistă până iarna viitoare”

  Șefii Consiliului Județean Arad îl chinuie pe directorul Ciubotaru și l-au trimis să danseze lambada în fața presei, alături de constructor, fără procurori, pe drumul județean Pâncota-Seleuș (Audio/Video)

  Ei bine, în urmă cu vreo două zile am remarcat (și vă spunem că nu am fost surprinși deloc!) o postare a unui arădean, pe Facebook, care spunea că nu mai puțin de patru mașini sunt pe „butuci” din cauza că piatra și nisipul de pe marginea șoselei au „dispărut”, și din această cauză asfaltul are colțuri. Și nici nu a fost iarnă grea până acum!…

  Iat-o:

  În schimb, cu privire la gropile apărute în asfalt (DA! GROPI APĂRUTE ÎN ASFALTUL TURNAT ACUM TREI LUNI!) am fost anunțați de mai mulți șoferi care au citit articolele apărute pe Special Arad. Și nici nu a fost iarnă grea până acum!…

  Astăzi, un „comando” al firmei care a realizat lucrările la Pâncota-Seleuș s-a deplasat de urgență la fața locului și, în decurs de câteva zeci de minute, dimineața, a plombat gropile apărute, pentru ca, probabil, mai marii județului să nu fie cumva deranjați de presa „rău intenționată” care scrie că și-au bătut joc de toată lumea. Noi nu i-am mai „prins” la fața locului ca să îui putem lua la întrebări. Dar suntem siguri că muncitorii nu s-au dus de capul lor acolo, tocmai în această perioadă, decât ca umare a ordinului dat de patron, iar patronul, la rândul său, a reacționat la ordinele vicelui Bîlcea de la CJ Arad, care se vede făcut de „rahat” (că el a susținut calitatea acestei lucrări și seriozitatea constructorului!) chiar la finalul anului.

  Ce urmează? Probabil că, așa cum ne-au obișnuit, cei de la Consiliul Județean Arad ne vor spune că asupra proaspătului asfalt turnat pe Pâncota-Seleuș au acționat forțele oculte din partidele aflate în opoziție cu PNL-ul arădean… sau că Moș Crăciun a fost atât de încărcat încât sania a săpat efectiv prin asfalt.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnu’ jurnalist, ce le-ar fi făcut Ceaușescu? Pe bune? In 2018? De ce el? E mort, sperăm să se ducă o dată și cei ce îi jelesc regimu’ .
   Totuși dacă tot ești în dilema, nu mai bine dai o fuga prin Belarus că-i aproape și te documentezi? Îți arată Lukașenko răspunsuri la întrebarea ta de om liber!
   Poate când vezi ce înseamnă un stat totalitar o să realizezi că nu așa tre’sa “sune” un jurnalist într-o țară membră UE. Poate!

   Sau poate greșesc eu și mai bine sa facem ca tine, să “propovăduim” aplicarea legilor prin temniță grea sau munca silnică că tot îl plângi pe Ceaușescu…

   Ai atâtea modalități democratice să fii incomod oamenilor politici…da’ nah nime’ nu-i perfect.

   --15 voturi
   +1
   -1
   • Aradean niciodata nu ai comentat la obiect curat cinstit nu stiu eu din ce comentezi iti simt o marja mare de frustrare ok ar trebui ceausescu dat la o parte dar nici democratia pe care o invoci nu e in regula ar trebui ca fiecare furt sa fie pedepsit si ticalosia si nedreptatea sa fie taxate dur dar e tocmai invers in societatea in care traim din pacate!!!

    +4 voturi
    +1
    -1
    • @jack:

     …stimabile tocmai că Ceaușescu n-are nimic cu subiectul. E ca și cum în Germania, dacă ar face unu’ o boacănă să apară-n ziare…”ce-i făcea Hitler lu’ ăsta?” … aceeași chestie când e vb de țigani prostia din români îl invocă mereu pe Antonescu. Tine de cultură frate…”știi că, cum ” îți zic?

     In loc sa scrie căcatul pe care l-a scris trebuia să ceară o părere de la milițienii rutieri(din cate știu sunt responsabili de siguranța rutieră)…să ne lumineze de ce pe un drum din U.E. in 2018 poți să dai in gropi NESEMNALIZATE și să vadă de ce nu au amendat administratoru’ de drum, apoi sa se ceara părerea gherțoiului care a “manageriat” acea lucrare… să-l facă de cacao, apoi daca vede că e groasă sa ia calea lu’ baci Cionca… iaca așa…se face in jurnalsimu’ civilizat…citește un articol de afară și vb după.

     …ce a ales jurnalistu’ nostru? mirceabadianisme… românești de două parale.

     Ai dreptate dara…am anumite frustrări…

     +7 voturi
     +1
     -1
  2. Sunt curios sa vad pozitia pe care o va lua conducerea CJ acum,pentru ca in urma vreo trei luni dadeau comunicate de presa cu probe de laborator,rezultate,bla,bla….Cum e d-lor Balcea si Cionca,sa vad acum ,tot asa de tari in gura sunteti?Realitatea,bat-o focu,ca de atatea ori va contrazice !!!!!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.