Cazul Abel a încăput pe mâna cocalarilor: Miron Cozma versus Albert Apostol la… țigani TV

  de Lucian Valeriu | 5 iulie 2014, 12:38 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  5

  Vineri, începând cu ora 15, pe cunoscutul post național al cocalarilor de presă poreclit chiar de confrați „țigani TV” s-a derulat un duel verbal cel puțin ciudat – dacă e să urmărim fie și doar raționamentul „ce-are sula cu prefectura”… în speță crima cu rima, luceafărul huilei cu cutia milei și presa cu compresa. Miron Cozma  (om cu pagină pe wikipedia care începe cu „a fost un lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier. În 1999 a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise în Mineriada din 1991. A fost grațiat de președintele Ion Iliescu în anul 2004.”) a dat cu Cazul Abel de gard până la umplut de spume…
  Albert Apostol, ultramediatizatul fiu al lui Abel, a intrat în direct la solicitarea moderatorului neștiind că pe un alt fir se afla poetul bâtei de baseball și părintele anarhiei poetice, majestatea-sa cenușie Miron Cozma. Acesta – probabil nu pe gratis – a bătut aceiași câmpi pe care Alina Buleu îi fâlfâie pe la tipul acesta de presă de câteva zile… mai exact, cu 3-4 zile înaintea pronunțării sentinței de la Tribunalul Caraș-Severin, de tipul „A fost obligat de către aceştia, ucraineni, moldoveni ce erau, să îşi incendieze maşina. Personal declară că a fost urmărit de o maşină din faţa restaurantului până acasă. L-au urmărit până acasă şi l-au ameninţat“… povești de adormit inocenți, nu de păcălit magistrați.
  Dialogul a degenerat în ceartă ca la ușa cortului (cum altfel?) și s-a… sublimat în injurii – odată cu intervenția lui Miron Cozma, care l-a învinuit pe Albert Apostol, în direct, că „se droghează”, că „lumea se teme de el în oraș” și că are „interdicții în cluburi din cauza scandalurilor”… Albert s-a… limitat la a-l face „muist” pe luceafărul lui Buleu (din moment ce listingul înregistrărilor de pe telefoanele din penitenciar arată că Adrian Buleu plus Miron Cozma egal love de 3-4 ori pe zi… cum altfel i-am zice?), declarând, ulterior, pentru Special Arad, că „îi pare rău că a intrat în direct, neștiind că voi vorbi cu Miron Cozma.”
  Neînțelegând, nici noi, ce naiba de autoritate e un fost condamnat de Înalta Curte, pentru comandarea mai multor fapte cu violență comise împotriva propriului popor, ca să deceleze într-o speță de omor despre care nu știe nimic… nefiind din zonă (din moment ce el locuiește, conform profilului personal de pe facebook, în TIMISOARA, CONSTANTA, SATU MARE, GIURGIU, IASI, DROBETA TURNU-SEVERIN… deci nu în Arad!)… ei bine, supralicităm, și noi, cu opinia lui Albert Apostol.

  „Miron Cozma. Un jegos cu un tupeu fara limite! Exact ca si caracterul sotilor Buleu!! Abel nu a fost niciodata prieten cu idiotul de Cozma! Integistrarile sunt montate! Una e la ziua lui Abel, in care apare Abel si este noapte, iar cealalta e la ziua criminalului in care apare Buleu, Cozma, si este zi! App, din listingul conversatilor purtate de Buleu la bulau, are in fiecare zi apeluri catre ghici cine?? Miron Cozma!” – a scris fiul victimei pe pagina sa de facebook.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …am spus că nu mai scriu nimic despre un criminal care reiterează ancestral prima crimă biblică. Atâta blestem s-a adunat pe sufletul celui care a ucis pt bani încât – veți vedea – mergătorul ăsta din celulă în celulă – om nu va mai fi/ieși.
   Pe de altă parte, cozma miron, un silicozat pe creier – ”are/n-are treabă” cu cazul (vorba lui ILC) se bagă într-o p roblemă străină de înțelegerea lui ce nu merge mai departe de praful de huilă. revin.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Imposibil să nu-și fi pierdut bruma cenușie cozma ăsta, dp atâția ani de pârnaie. Că doar nu credeți că la bulău și-a descoperit el dragostea pt luceafăr și studii elementare. A intrat ca infractor și instigator la violență/omor și a ieșit ”poet” cu șepte valize de bilețele de amor și amoruri chiar petrecute între umbroasele ziduri cu gemulețe termopan și mii de gratii gri. Cu astea ai ieșit, cozmo și cu pagini de lecturi cu desenul aferent pe care nu le puteai citi decât acolo. Afară nu era timp de citit ci doar de lătrat și lovit, deloc de muncit. Cel puțin tu. Ce ai atunci cu cazul abel?! Dar cum stau excelent cu memoria știu că ai niște fini pe-aici prin arad (lucrători prin presă) și cred că aceia ți-or fi alimentat subiectul. Mă abțin!
   Deci, du-te tu, huilă la locul tău! Lasă cazul Abel, pe Abel, pe Albert și a sa familie în pace. Nu te privește viața lui albert, cluburile pline cu generali și locotenenți sau cannabisul care iese pe hornuri. Că doar vrei să zici că tu n-ai fumat… Degeaba dk ești prost – n-are efect benefic, dimpotrivă, te arată așa cum ești – toată mizeria pe față. N-ai nicio treabă cu problema, nu te descoperi o paula iacob varianta ”mironcozma” – până ți-e bine. Nu mă face să cred că buleubulău a apelat la tine… Ar fi culmea să-l fi ascuns pe abel într-o mină părăsită, nu?! D-aia zic, taci că ești praf. Dispari.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.