Pretenții de criminal. Ucigașul lui Abel Apostol vrea închisoare în regim semideschis

  de Lucian Dănilă | 6 septembrie 2019, 9:11 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Au trecut mai bine de șase ani de la dispariția omului de afaceri arădean Abel Apostol. Se întâmpla la data de 1 mai 2013. A fost cea mai tristă poveste din acel an pentru arădeni, una care își caută răspunsurile și în ziua de astăzi.

  După luni de zile de cercetări, Adrian Buleu, asociatul lui Abel, a fost găsit vinovat de moartea acestuia. Așa cum am scris, au trecut șase ani de atunci, dar trupul lui Abel Apostol nu a fost găsit. Condamnat la 15 ani de închisoare, Buleu vrea acum schimbarea regimului de detenție.

  Adrian Buleu își ispășește pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. El a făcut o adresă către judecătorului de supraveghere a privării de libertate delegat la penitenciar. Condamnatul a solicitat să execute restul de pedeapsă în regim semideschis.

  Judecătorul i-a respins solicitarea, condamnatul având posibilitatea de a contesta la Judecătoria Arad hotărârea. Buleu a contestat decizia, iar răspunsul la contestație a fost foarte tranțant:

  „Respinge contestaţia formulată de condamnatul Buleu Adrian, împotriva încheierii judecătorului de supraveghere a privării de libertate delegat la Penitenciarul Arad, cu numărul 350 din data de 22 mai 2019. Menţine încadrarea în regimul închis de executare a pedepsei pentru condamnatul Buleu Adrian”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.