sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Se caută personal pentru Centrul de recuperare pediatrică „Dalia” din Arad

  de Special Arad | 9 iunie 2022, 5:19 PM | Știri Arad

  0

  Asociația arădeană Dalia a pornit de anul trecut un proiect ambițios prin care dorește să vină în sprijinul copiilor care suferă de afecțiuni grave de sănătate. Dorește să deschidă la Arad un centru în care aceștia pot fi tratați gratuit, în condiții moderne, iar acum caută personal.

  „Căutăm profesioniști pentru Centrul de Recuperare Pediatrica Dalia, care se va deschide în curând, în Arad: fizio – kinetoterapeut, maseur medical, logoped, psiholog și psihoterapeut. Dacă ai studii de specialitate, experiență în domeniu și iubești să îți petreci timpul cu copiii, atunci te așteptăm în noua echipă”, anunță Asociația Dalia.

  Pentru cei interesați, CV-urile se depun pe adresa de e-mail [email protected] . Pentru informații suplimentare puteți suna la 0727.784.793.

  Lucrările la noul centru sunt aproape de final, fiind acum la faza de achiziție pentru dotările necesare. Centrul este situat într-o clădire nouă, de trei etaje, pe str Dâmboviței nr 41A, din Bujac. Se vor oferi servicii medicale gratuite copiilor cu afectiuni grave de sănătate, care provin din familii cu venituri limitate. Aceștia vor beneficia de terapii integrate de recuperare psiho- neuro-motorie.

   

  • Citește și: Asociația Dalia dorește să deschidă la Arad o clinică în care să fie tratați gratuit copiii cu afecțiuni grave de sănătate – Special Arad 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.