duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Catedrala Saint-Pierre-et-Saint-Paul din Nantes, în flăcări! Cea mai afectată a fost orga

  de - | 18 iulie 2020, 12:10 PM | Internaţional

  0

  (foto: twitter / Le Lys Quotidien )

  Un incendiu a fost anunţat sâmbătă dimineaţă în interiorul catedralei din oraşul francez Nantes, au precizat pompierii din departamentul Loire-Atlantique, informează Le Figaro.

  Pompierii, alertaţi la ora locală 07.44, au spus că incendiul, „important”, nu a fost stins, scrie news.ro.

  „Focul nu este controlat, este în desfăşurare. Este un incendiu important”, au spus autorităţile, care au precizat că 70 de pompieri au fost trimişi la faţa locului.

  Ouest France a relatat că un număr mare de poliţişti a fost trimis în zonă şi că a fost închis cartierul. Site-ul cotidianului a adăugat că „este posibil ca orgile să fi fost afectate”.

  Le Figaro îl citează pe generalul Laurent Ferlay  „Prejudiciul s-a concentrat pe orgă ”, care „ pare a fi complet distrusă . Platforma pe care se află este foarte instabilă și amenință să se prăbușească ”.

  Mai multe detalii pe știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.